Een WordPress website laten maken

Website op maat

Wil je een WordPress website laten maken op maat? Dan heb je een juiste keuze gemaakt. Want een WordPress website is gebruiksvriendelijk en zeer goed te optimaliseren voor zoekmachines.

Wanneer je je nieuwe WordPress website door NYZZ laat maken, weet je zeker dat het hele traject door mij persoonlijk wordt begeleid. En omdat jij je als bedrijf graag wilt onderscheiden, bouw ik uitsluitend een maatwerk website voor jou. Met de garantie dat jouw website bedrijfsklaar wordt opgeleverd. NYZZ heeft alles in huis wat je nodig hebt voor je website:

Jouw bedrijf is uniek. Daarom maken wij uitsluitend een maatwerk website voor jou

Als SEO specialist zet ik alles in om jouw website goed vindbaar te maken in Google

Grafisch ontwerp door de beste grafische vormgever die ik ken

Jouw SEO teksten worden persoonlijk door mij geschreven zodat jouw doelgroep precies weet waarvoor én waarom ze bij jou moeten aankloppen

Veilige en betrouwbare webhosting

Jouw website wordt bedrijfsklaar opgeleverd. Het hele traject wordt door mij persoonlijk begeleid

Grafisch ontwerp

Om jouw website perfect aan te laten sluiten bij jouw huisstijl en doelgroep werk ik samen met de beste grafisch vormgever die ik ken. Wanneer je nog geen huisstijl of logo hebt, kun je dat ook met een gerust hart door mij laten verzorgen.

SEO tekstschrijver

Jouw website moet niet alleen technisch en grafisch goed in elkaar zitten. Het belangrijkste is natuurlijk dat jouw website straks in Google jouw doelgroep bereikt. Als SEO tekstschrijver ben ik bij uitstek geschikt om jouw teksten zo te schrijven dat jouw doelgroep precies weet waarvoor ze bij jou moeten aankloppen. SEO teksten worden door mij geoptimaliseerd voor Google zodat ze voor verkeer naar jouw website zorgen én rendement opleveren.

Hosting en beveiliging

Aan het hosten en beveiligen van een WordPress website worden specifieke eisen gesteld. Daarom werk ik voor hosting, onderhoud en beveiliging uitsluitend samen met mijn professionele hosting partner. Daardoor weet ik zeker dat ik jou optimale veiligheid en bedrijfszekerheid kan bieden. Mocht er op technisch gebied eens iets met jouw website zijn, dan staat deskundige hulp meteen voor je klaar.

Speciale functionaliteiten voor WordPress websites

Het mooi is dat er ontzettend veel plugins zijn voor WordPress website die we kunnen gebruiken om voor jou een goed werkende website te maken met speciale functionaliteiten. Voor maatwerk functionaliteiten kan ik bouwen op mijn vaste programmeur die voor elk technisch vraagstuk een oplossing creëert.

Aftersales service

Wanner jouw website klaar is, dan bedenk je vast nog wel iets wat je nét even anders wilt. Of iets wat ook nog even geplaatst moet worden. Geen probleem, een WordPress website laten maken is een creatief proces. Eigenlijk is een website nooit helemaal klaar. Daarom ontvang je na oplevering een 2-uren kaart cadeau waarmee je dit soort klusjes mooi nog even aan mij over mag laten.

Uren kaart webredactie

Zeker weten dat de 2-uren kaart jou goed gaat bevallen. Daarom heb ik speciaal voor jou een aanbieding voor een 10-urenkaart (of meer naar behoefte natuurlijk). Met de urenkaart hoef je nooit meer zelf aan je website te werken. Je laat het lekker aan mij over. Dankzij een handige timer die gekoppeld is aan jouw urenkaart betaal je nooit teveel voor een klusje die wellicht een paar minuten werk voor mij is.

Welk website pakket past bij jouw groei-ambitie?

 

Margreet heeft prima geholpen met het aanpassen van de website voor Visser Ontwerpburo. De site moest strakker, ik wilde meer ruimte voor de kunst en moest beter aansluiten bij de doelgroep die ik voor ogen had. En ik moet zeggen dat is mede dankzij Margreet uitstekend gelukt. Margreet heeft echt verstand van zaken en gaat tot het uiterste om de soms onmogelijke wensen die ik als ontwerper en kunstenaar had toch te realiseren. Echt mijn complimenten voor het geduld, de praktische tips en niet te vergeten de lekkere koffie. Ik ben erg blij met de vernieuwde site en zie terug op een hele prettige samenwerking met Margreet.

Jack Visser

Ik ben zeer tevreden over het door Margreet geleverde werk en haar aanpak. Margreet inventariseert je wensen, verdiept zich in je vak en de branche. Ze weet goed aan te geven wat wel en niet relevant is om te vermelden op mijn site en stelt verbeteringen voor. Ze heeft in nauw overleg gezorgd voor een heldere, prettig leesbare en overzichtelijke website met een bestelsysteem en betaalmodule. Wat ik ook erg fijn vind is dat Margreet de sfeer van de winkel heel goed heeft overgebracht op de website. Mijn klanten, mijn personeel  en ik zijn dik tevreden met onze nieuwe website.

Birrit

Margreet heeft ons bedrijf in woord en beeld (samen met de grafisch vormgever) treffend weergegeven op onze website. Zij is in staat de essentie van het bedrijf en de werkzaamheden te filteren uit onze verhalen en dit in heldere taal op te schrijven. Margreet heeft in de opmaak deze heldere lijn weten door te voeren. Wat ik prettig vind is dat Margreet ook zo goed bereikbaar blijft als de website ‘staat’. Elke door mij gewenste toevoeging of aanpassing wordt snel en adequaat opgepakt.

Ingrid Nijboer

Margreet is een heel toegewijd persoon die op een persoonlijke manier mijn website heeft gemaakt. Zij heeft de vormgeving, teksten en uitstraling volledig passend bij mij als persoon gemaakt. Dit was mijn wens om mijn authenticiteit uit te stralen via mijn website en dit is super gelukt. Hier heb ik reeds meerdere malen complimenten voor gekregen. Ik kan Margreet dan ook zeer aan bevelen.

Jeanet van Marion

Margreet is geen websitebouwer. Ze is iemand die jou en je werk leert kennen en dat weet te vertalen naar tekst en ontwerp. Ze werkt daarbij nauw samen met een ervaren grafisch vormgever. Ik heb het proces van de start tot het eind als een creatieve samenwerking tussen ons drieën ervaren, waarbij mijn ideeën als uitgangspunt werden genomen. Toch wisten ze me nog heel blij te verbazen met het eindresultaat. Voor mij is een goede website van groot belang. De aandacht die ik voor mijn klanten heb, heeft Margreet voor mij gehad. En dat zie je terug! Oh ja en natuurlijk is ze uiteindelijk toch wel een hele goede technische websitebouwer hoor.

Jan Willem van der Zee Vuurzee training en coaching
Jan Willem van der Zee

De keuze voor Margreet om mijn website te bouwen was snel gemaakt. Door haar interviews weet ze de essentie van je verhaal duidelijk naar boven te halen. Zij toont oprechte interesse in wat je doet en voor ogen hebt. Ze is een kei in het schrijven van teksten. Het resultaat voor mij was een overzichtelijke, goed leesbare website die al snel hoog in de Google ranking staat. Met teksten waarin ik mijn verhaal goed herken. En haar interesse blijft! Ook na de oplevering van de website.

Gretha Postmus

Margreet heeft een hele persoonlijke benadering waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. Ze neemt de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Er is ruimte voor eigen invulling. Daardoor weet Margreet op een subtiele en professionele manier dit te vertalen in de prachtige websites die ze maakt.

Monique Rienks Buro Mpower
Monique Rienks

Contact

Blauwhuisterweg 5

9231 AA  Surhuisterveen

margreet@nyzz.nl

06-30869210