SEO tekstschrijver voor jouw bedrijfsverhaal

SEO tekstschrijver

Als SEO tekstschrijver zorg ik ervoor dat jouw bedrijfsverhaal duidelijk staat. Zodat je goed gevonden wordt in Google en jouw doelgroep precies weet waarvoor ze bij jou aan moeten kloppen.

Topposities door een SEO tekstschrijver

Een SEO tekstschrijver zorgt voor topposities in de organische zoekresultaten in Google. Hierdoor word je op relevante zoekwoorden beter gevonden door jouw doelgroep en trek je kwalitatief betere bezoekers naar jouw website.

Ruim 10 jaar ervaring als SEO tekstschrijver

SEO teksten voor elke branche

Veel ervaring met teksten voor technische bedrijven en bekend met technisch vakjargon

Jouw bedrijfsverhaal is uniek. Daarom schrijf ik  uitsluitend maatwerk teksten voor jouw website na een uitgebreid interview op locatie

Als SEO tekstschrijver zet ik alles in om jouw website goed vindbaar te maken in Google

Zoekwoord onderzoek hoort standaard bij mijn werkwijze

Prettig leesbare teksten afgestemd op jouw doelgroep

Als tekstschrijver kruip ik in de huid van de ondernemer

Voorafgaand aan het schrijven van de teksten voor jouw website gaan we samen in gesprek. Tijdens dit gesprek wil ik achterhalen wie jij bent, wie jouw doelgroep is en wat jij voor jouw doelgroep betekent. Jij weet als ondernemer precies wat je wilt, maar vaak is dit erg lastig om onder woorden te brengen. Ik kan goed jouw verhaal vertalen in teksten die precies verwoorden wat jij bedoelt.

Zoekwoord analyse: belangrijk onderdeel van het werk van een SEO tekstschrijver

Een zoekwoord analyse is een cruciale stap voorafgaand aan het schrijven van SEO webteksten. Bij de selectie van zoekwoorden gaat het om die woorden die én verkeer én rendement opleveren. Welke zoekwoorden beschrijven jouw Unique Selling Points het beste, voor welke zoekwoorden is jouw bedrijf daadwerkelijk relevant? Voor ieder hoofdzoekwoord schrijf ik vervolgens een aparte webpagina.

Margreet heeft prima geholpen met het aanpassen van de website voor Visser Ontwerpburo. De site moest strakker, ik wilde meer ruimte voor de kunst en moest beter aansluiten bij de doelgroep die ik voor ogen had. En ik moet zeggen dat is mede dankzij Margreet uitstekend gelukt. Margreet heeft echt verstand van zaken en gaat tot het uiterste om de soms onmogelijke wensen die ik als ontwerper en kunstenaar had toch te realiseren. Echt mijn complimenten voor het geduld, de praktische tips en niet te vergeten de lekkere koffie. Ik ben erg blij met de vernieuwde site en zie terug op een hele prettige samenwerking met Margreet.

Jack Visser

Ik ben zeer tevreden over het door Margreet geleverde werk en haar aanpak. Margreet inventariseert je wensen, verdiept zich in je vak en de branche. Ze weet goed aan te geven wat wel en niet relevant is om te vermelden op mijn site en stelt verbeteringen voor. Ze heeft in nauw overleg gezorgd voor een heldere, prettig leesbare en overzichtelijke website met een bestelsysteem en betaalmodule. Wat ik ook erg fijn vind is dat Margreet de sfeer van de winkel heel goed heeft overgebracht op de website. Mijn klanten, mijn personeel  en ik zijn dik tevreden met onze nieuwe website.

Birrit

Margreet heeft ons bedrijf in woord en beeld (samen met de grafisch vormgever) treffend weergegeven op onze website. Zij is in staat de essentie van het bedrijf en de werkzaamheden te filteren uit onze verhalen en dit in heldere taal op te schrijven. Margreet heeft in de opmaak deze heldere lijn weten door te voeren. Wat ik prettig vind is dat Margreet ook zo goed bereikbaar blijft als de website ‘staat’. Elke door mij gewenste toevoeging of aanpassing wordt snel en adequaat opgepakt.

Ingrid Nijboer

Margreet is een heel toegewijd persoon die op een persoonlijke manier mijn website heeft gemaakt. Zij heeft de vormgeving, teksten en uitstraling volledig passend bij mij als persoon gemaakt. Dit was mijn wens om mijn authenticiteit uit te stralen via mijn website en dit is super gelukt. Hier heb ik reeds meerdere malen complimenten voor gekregen. Ik kan Margreet dan ook zeer aan bevelen.

Jeanet van Marion

Margreet is geen websitebouwer. Ze is iemand die jou en je werk leert kennen en dat weet te vertalen naar tekst en ontwerp. Ze werkt daarbij nauw samen met een ervaren grafisch vormgever. Ik heb het proces van de start tot het eind als een creatieve samenwerking tussen ons drieën ervaren, waarbij mijn ideeën als uitgangspunt werden genomen. Toch wisten ze me nog heel blij te verbazen met het eindresultaat. Voor mij is een goede website van groot belang. De aandacht die ik voor mijn klanten heb, heeft Margreet voor mij gehad. En dat zie je terug! Oh ja en natuurlijk is ze uiteindelijk toch wel een hele goede technische websitebouwer hoor.

Jan Willem van der Zee Vuurzee training en coaching
Jan Willem van der Zee

De keuze voor Margreet om mijn website te bouwen was snel gemaakt. Door haar interviews weet ze de essentie van je verhaal duidelijk naar boven te halen. Zij toont oprechte interesse in wat je doet en voor ogen hebt. Ze is een kei in het schrijven van teksten. Het resultaat voor mij was een overzichtelijke, goed leesbare website die al snel hoog in de Google ranking staat. Met teksten waarin ik mijn verhaal goed herken. En haar interesse blijft! Ook na de oplevering van de website.

Gretha Postmus

Margreet heeft een hele persoonlijke benadering waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. Ze neemt de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Er is ruimte voor eigen invulling. Daardoor weet Margreet op een subtiele en professionele manier dit te vertalen in de prachtige websites die ze maakt.

Monique Rienks Buro Mpower
Monique Rienks

Contact

Blauwhuisterweg 5

9231 AA  Surhuisterveen

margreet@nyzz.nl

06-30869210