Over Margreet

Even voorstellen…

Mijn naam is Margreet Iepema en sinds 2010 werk ik als zelfstandig ondernemer voor mijn bedrijf NYZZ. Voor zelfstandige professionals en MKB bedrijven maak ik maatwerk WordPress websites en lever deze bedrijfsklaar op. Mijn klanten hebben geen omkijken naar het hele proces. Van grafisch ontwerp en SEO teksten tot webhosting en programmering van speciale functionaliteiten, NYZZ heeft het allemaal in huis..

Wanneer jij meer bezoekers op je website wilt, zorg ik ervoor dat jouw bedrijfsverhaal duidelijk staat. Zodat je goed wordt gevonden in Google en jouw doelgroep precies weet waarvoor ze bij jou aan moeten kloppen.

Begonnen als tekstschrijver…

Toen ik in 2010 voor mijzelf begon, was dat voornamelijk omdat ik vond dat veel ondernemers kansen lieten liggen met een slecht bijgehouden website. Ik wist dat dit beter kon en ging als tekstschrijver voor het web schrijven. Vanaf het begin heb ik me bezig gehouden met zoekmachineoptimalisatie en heb me in de loop van de jaren ontwikkeld tot SEO specialist.

…maar al snel vraag naar maatwerk websites

Omdat ik al heel veel ervaring met het bouwen van websites had, bood ik mijn klanten aan de teksten op de website te plaatsen en meteen ook de SEO op orde te brengen. Maar al snel kwam de vraag of ik dan ook een nieuwe website kon bouwen. Zo ontstond de unieke combinatie van webbouwer en SEO-tekstschrijver in één.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat bij mij voorop. Daarom is het team in de loop der jaren uitgebreid met 3 specialisten: een grafisch vormgever, een web-hoster en een programmeur. Wij hebben een vast samenwerkingsverband waardoor we weten wat we aan elkaar hebben en kwaliteit kunnen waarborgen.

 

Ik werk graag voor jou!

Ik werk graag voor ambitieuze professionals met passie voor hun vak. Ondernemers die bewust kiezen voor een klein team van experts omdat ze aandacht en betrokkenheid waarderen en dit zoeken in de ondernemers met wie zij samenwerken. Wellicht omdat ze zelf ook deze waarde aan hun klanten willen bieden. Voor deze ondernemers wil ik iets moois neerzetten waarmee ze goed voor de dag komen, daar word ik erg blij van. Dat is ook waarom ik mijn bedrijf NYZZ heb genoemd. Je spreekt het uit als nice: ik maak graag mooie dingen voor mooie mensen.

Laten we samen werken aan de groei van jouw bedrijf

 

Een nieuwe website is iets waar veel ondernemers tegen op zien. Er komt vaak ook veel bij kijken. Ik help je graag met mijn kennis en ervaring op het gebied van het ontwikkelen van een nieuwe website.

 

Je staat er niet alleen voor!

 

Ik neem je stap voor stap mee door het hele proces. Bovendien wordt jouw nieuwe website bedrijfsklaar opgeleverd. Terwijl jij doet waar jij goed in bent (ondernemen) doe ik waar ik goed in ben zodat je snel met je nieuwe website online kunt groeien.

 

Contact

Blauwhuisterweg 5

9231 AA  Surhuisterveen

margreet@nyzz.nl

06-30869210