Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Je bent online onzichtbaar. Maar je weet ook niet goed wat je daar aan moet doen, je hebt meer verstand van waar jij mee bezig bent.

Wellicht ben je ook enigszins bescheiden in het vertellen over wie je bent en wat je doet. Mensen komen daar wel achter wanneer ze zaken met je doen. Als ze je eerst maar eens wisten te vinden.

Weet je dat je niet de enige bent die zo bezig is? Veel van mijn klanten worstelen al jaren met hun zichtbaarheid. Tot het moment komt dat ze beseffen dat er nu iets moet gebeuren om online zichtbaar te worden. Om in de juiste flow te komen. Ik vind het heerlijk om met ondernemers zoals jij te werken.

Weet jij al wie jouw ideale klant is? Waarom je dat zou willen weten? Omdat je dan je communicatie precies op die ene ideale klant kunt richten. Je kunt hem persoonlijk aanspreken op jouw website. Doordat je hem kent, weet je ook waar je hem mee kunt helpen. En als je weet waar je hem mee kunt helpen, kun je daar gericht je teksten op schrijven. En als je gericht je teksten schrijft, verhoog je je vindbaarheid in Google. Zo word je zichtbaar.

Moeilijk? Vind jij jouw vak moeilijk? Waarschijnlijk niet. Ondernemers online zichtbaar maken is mijn vak. Voor mij is het niet moeilijk. Wel interessant. Ik maak graag kennis met jou als mijn ideale klant.

Zullen we eens kennismaken?

Share This