Websites maken en SEO teksten schrijven voor ondernemers met liefde en passie voor hun vak. Dat is waar ik blij van word. Fijn dat boeiende ondernemers met prachtige verhalen mij ook weten te vinden en hun online zichtbaarheid aan mij toevertrouwen.

Een van deze ondernemers is Gretha Postmus van Omdei Uitvaartverzorging uit Surhuisterveen. Al tijdens ons eerste gesprek was ik zo enthousiast dat ik niet kon wachten voor haar aan de slag te gaan. Als onderneemster in de Uitvaarbranche onderscheidt ze zich van anderen door haar persoonlijke aandacht en betrokkenheid. De liefde en passie voor haar vak spatten gewoon van haar af. Ik zag gelijk voor me wat ze nodig had om online zichtbaar te worden. Aan het schrijven van de teksten ging een uitgebreid interview vooraf. Vervolgens heb ik samen met mijn team van professionals haar website, logo, huisstijl, en een wensenboekje ontworpen.

De website is nu een paar maanden online. Ik volg het hele proces nog steeds. Niet alleen om de vindbaarheid in de zoekmachines in de gaten te houden en bij te sturen waar nodig is, maar ook omdat ze als onderneemster zo gedreven en voortvarend te werk gaat. De Feanster Uitvaartbeurs die ze onlangs georganiseerd heeft, is daar een voorbeeld van. Heerlijk om met zulke fijne mensen samen te mogen werken!

Bekijk de website van Omei Uitvaarbegeleiding.

Share This