NYZZ Blog & Tips

Een kameleon met jouw kleuren

Een kameleon met jouw kleuren

Een metafoor voor je diensten of producten Tijdens een workshop was een van de opdrachten een metafoor te bedenken die je kunt gebruiken voor je dienst / product of voor jezelf. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Een kameleon met jouw...

Trots op…

Trots op…

Even nagenieten...Nu we de website van Swim & Sportfun Joure hebben opgeleverd laat ik de hele ontwikkeling nog eens de revue passeren. Mijn eerste opdracht voor een attractiepark was Aventoer in Burgum. Daarna volgde in de categorie 'recreatie'...

Uit de praktijk: een onvindbare website. Wat nu?

Uit de praktijk: een onvindbare website. Wat nu?

Een onvindbare (nieuwe) website tevoorschijn toveren in Google klinkt wel heel erg abracadabra maar dat is het natuurlijk niet. Een onvindbare website heeft simpelweg een oorzaak. Aan mij soms de uitdagende taak om in zo'n geval de oorzaak te achterhalen....

Unique Selling Points: vind jij ze ook zo lastig?

Unique Selling Points: vind jij ze ook zo lastig?

Vind jij het ook zo lastig om je eigen Unique Selling Points te benoemen? Gelukkig ontdek ik ze vrij snel bij mijn klanten. Want ik verdiep me graag in hun verhaal. Ik vind het interessant om te horen wat hun drijfveer is, hun passie. En wat ze anders doen...

Als ik zichtbaar durf te zijn, durf jij het zeker!

Als ik zichtbaar durf te zijn, durf jij het zeker!

Mijn reden om mezelf onzichtbaar te maken is dat mensen wel eens mee zouden kunnen kijken. En dat ze dan geringschattend zouden kunnen denken: ‘Poeh, die Margreet stelt niets voor, maar ze doet net alsof ze heel goed is.’ Het valt me op dat veel...

Onzichtbaar voor jouw ideale klant

Onzichtbaar voor jouw ideale klant

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Je bent online onzichtbaar. Maar je weet ook niet goed wat je daar aan moet doen, je hebt meer verstand van waar jij mee bezig bent. Wellicht ben je ook enigszins bescheiden in het vertellen over wie je bent...

Ondernemers met liefde en passie voor hun vak

Ondernemers met liefde en passie voor hun vak

Websites maken en SEO teksten schrijven voor ondernemers met liefde en passie voor hun vak. Dat is waar ik blij van word. Fijn dat boeiende ondernemers met prachtige verhalen mij ook weten te vinden en hun online zichtbaarheid aan mij toevertrouwen. Een...

Contact

Blauwhuisterweg 5

9231 AA  Surhuisterveen

margreet@nyzz.nl

06-30869210