NYZZ Blog & Tips

Unique Selling Points: vind jij ze ook zo lastig?

Vind jij het ook zo lastig om je eigen Unique Selling Points te benoemen? Gelukkig ontdek ik ze vrij snel bij mijn klanten. Want ik verdiep me graag in hun verhaal. Ik vind het interessant om te horen wat hun drijfveer is, hun passie. En wat ze anders doen...

Onzichtbaar voor jouw ideale klant

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Je bent online onzichtbaar. Maar je weet ook niet goed wat je daar aan moet doen, je hebt meer verstand van waar jij mee bezig bent. Wellicht ben je ook enigszins bescheiden in het vertellen over wie je bent...

Ondernemers met liefde en passie voor hun vak

Websites maken en SEO teksten schrijven voor ondernemers met liefde en passie voor hun vak. Dat is waar ik blij van word. Fijn dat boeiende ondernemers met prachtige verhalen mij ook weten te vinden en hun online zichtbaarheid aan mij toevertrouwen. Een...

Contact

Groningerstraat 37A

9231 CJ  Surhuisterveen

margreet@nyzz.nl

0512-844354 | 06-30869210