Gratis SEO scan van je website

Gratis SEO scan van je WordPress website

Ben jij een ondernemer in Noord-Nederland en wil jij meer KLANTEN via je WordPress website? Beter gevonden worden in GOOGLE dan je concullega’s?

Zorg dan dat de teksten op je site SEO-proof zijn. Twijfel je of dat nu zo is? Of wil je weten hoe goed je site nu al SEO-proof is? Vraag dan vrijblijvend mijn gratis SEO scan aan.

Ik beoordeel je website persoonlijk, en stuur je vrijblijvend 5 tips om je SEO te verbeteren en daarmee meer klanten naar je website te trekken.

Vul onderstaand je gegevens in en ontvang mijn advies en SEO tips binnen 3 werkdagen in je mail.

Wat en voor wie is de gratis SEO scan?

Ik bekijk persoonlijk jouw website, dus geen geautomatiseerde scan

Een overzicht van 5 punten waarmee je meteen aan de slag kunt

Bij de verbeterpunten ontvang je tips hoe je het kunt toepassen

Je ontvangt de tips binnen 3 werkdagen per mail, zonder verplichtingen

Voor ondernemers uit Noord-Nederland met een WordPress website zonder webshop

Heb je een webshop en wil je meer informatie over zoekmachineoptimalisatie? Neem dan contact op.

GRATIS 5 persoonlijke SEO tips voor meer bezoekers op jouw website

Vraag de gratis SEO scan van je website aan

 

Door de aanvraag van de gratis SEO scan ga je ermee akkoord dat je via mailings op de hoogte wordt gehouden over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing en over NYZZ. Je kunt je je elk moment weer afmelden.

Margreet heeft prima geholpen met het aanpassen van de website voor Visser Ontwerpburo. De site moest strakker, ik wilde meer ruimte voor de kunst en moest beter aansluiten bij de doelgroep die ik voor ogen had. En ik moet zeggen dat is mede dankzij Margreet uitstekend gelukt. Margreet heeft echt verstand van zaken en gaat tot het uiterste om de soms onmogelijke wensen die ik als ontwerper en kunstenaar had toch te realiseren. Echt mijn complimenten voor het geduld, de praktische tips en niet te vergeten de lekkere koffie. Ik ben erg blij met de vernieuwde site en zie terug op een hele prettige samenwerking met Margreet.

Jack Visser

Ik ben zeer tevreden over het door Margreet geleverde werk en haar aanpak. Margreet inventariseert je wensen, verdiept zich in je vak en de branche. Ze weet goed aan te geven wat wel en niet relevant is om te vermelden op mijn site en stelt verbeteringen voor. Ze heeft in nauw overleg gezorgd voor een heldere, prettig leesbare en overzichtelijke website met een bestelsysteem en betaalmodule. Wat ik ook erg fijn vind is dat Margreet de sfeer van de winkel heel goed heeft overgebracht op de website. Mijn klanten, mijn personeel  en ik zijn dik tevreden met onze nieuwe website.

Birrit

Margreet heeft ons bedrijf in woord en beeld (samen met de grafisch vormgever) treffend weergegeven op onze website. Zij is in staat de essentie van het bedrijf en de werkzaamheden te filteren uit onze verhalen en dit in heldere taal op te schrijven. Margreet heeft in de opmaak deze heldere lijn weten door te voeren. Wat ik prettig vind is dat Margreet ook zo goed bereikbaar blijft als de website ‘staat’. Elke door mij gewenste toevoeging of aanpassing wordt snel en adequaat opgepakt.

Ingrid Nijboer

Margreet is een heel toegewijd persoon die op een persoonlijke manier mijn website heeft gemaakt. Zij heeft de vormgeving, teksten en uitstraling volledig passend bij mij als persoon gemaakt. Dit was mijn wens om mijn authenticiteit uit te stralen via mijn website en dit is super gelukt. Hier heb ik reeds meerdere malen complimenten voor gekregen. Ik kan Margreet dan ook zeer aan bevelen.

Jeanet van Marion

Margreet is geen websitebouwer. Ze is iemand die jou en je werk leert kennen en dat weet te vertalen naar tekst en ontwerp. Ze werkt daarbij nauw samen met een ervaren grafisch vormgever. Ik heb het proces van de start tot het eind als een creatieve samenwerking tussen ons drieën ervaren, waarbij mijn ideeën als uitgangspunt werden genomen. Toch wisten ze me nog heel blij te verbazen met het eindresultaat. Voor mij is een goede website van groot belang. De aandacht die ik voor mijn klanten heb, heeft Margreet voor mij gehad. En dat zie je terug! Oh ja en natuurlijk is ze uiteindelijk toch wel een hele goede technische websitebouwer hoor.

Jan Willem van der Zee Vuurzee training en coaching
Jan Willem van der Zee

De keuze voor Margreet om mijn website te bouwen was snel gemaakt. Door haar interviews weet ze de essentie van je verhaal duidelijk naar boven te halen. Zij toont oprechte interesse in wat je doet en voor ogen hebt. Ze is een kei in het schrijven van teksten. Het resultaat voor mij was een overzichtelijke, goed leesbare website die al snel hoog in de Google ranking staat. Met teksten waarin ik mijn verhaal goed herken. En haar interesse blijft! Ook na de oplevering van de website.

Gretha Postmus

Margreet heeft een hele persoonlijke benadering waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. Ze neemt de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Er is ruimte voor eigen invulling. Daardoor weet Margreet op een subtiele en professionele manier dit te vertalen in de prachtige websites die ze maakt.

Monique Rienks Buro Mpower
Monique Rienks

Contact

Blauwhuisterweg 5

9231 AA  Surhuisterveen

margreet@nyzz.nl

06-30869210